Over Apuls | Apuls.be

"We runnen ons bedrijf met ons hart"

De visie

We hebben een passie voor beweging, gezondheid en welzijn. Daarom leveren wij fitnesstoestellen en -apparatuur, voedingssupplementen en wellnessproducten zodat onze klanten er een gezonde levensstijl kunnen op nahouden.

Naast hun gezondheid vinden we het ook belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn. Onze klanten zijn blij omdat we servicegericht, goedkoop en eerlijk zijn. We zijn servicegericht omdat we leven voor onze klanten. We zijn goedkoop omdat we groot inkopen en onze klanten de scherpste prijzen willen geven. We zijn eerlijk want eerlijkheid duurt het langst.

Het is eigenlijk heel simpel, en we staan in de startblokken om ons volledig te geven voor onze klanten.

Onze lichamen zijn geweldig! Denk er eens over na wat ze elke dag doen. Ze zorgen ervoor dat we uit bed kunnen komen, dat we kunnen lopen, rennen, fietsen. Zij zijn de reden waarom we alles kunnen doen wat we elke dag doen. Daarom is het zo belangrijk er zorg voor te dragen - en daarbij willen we het voortouw nemen.

 

Waarom kopen bij Apuls?

Er zijn veel goede redenen om bij ons te winkelen, maar als we ze allemaal zouden opsommen, zou het een ongelooflijk lange pagina worden. Daarom geven we je graag 4 goede redenen:

  1. We hebben kwaliteitsproducten, tegen een goede prijs
   Telkens we met een nieuw product starten, gaat er een ongelooflijk lang proces achter schuil. Het is namelijk cruciaal dat we producten verkopen die zowel een superhoge kwaliteit als een goede prijs hebben. We zijn continu bezig om de combinatie van deze twee factoren te optimaliseren zodat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden.


  2. We zijn eerlijk
   Eerlijkheid en een goed geweten zijn de hoekstenen van Apuls. We staan garant voor al onze producten, die zorgvuldig zijn geselecteerd. Je bent dus altijd verzekerd van een product van een goede kwaliteit, waarbij je veel waar voor je geld krijgt.

   Ondanks een lange rij positieve recensies op Trustpilot en feedback van klanten, het is nog steeds feest telkens we nog meer tevreden klanten krijgen. Daarover zijn we gepassioneerd en dat is de hele reden waarom we Apuls hebben opgericht.

      

      

      


  3. We zijn flexibel
   We houden van wat we doen en dus ook van elke klant die we van dienst mogen zijn. Daarom zijn we ook heel flexibel, want voor ons draait het allemaal om een tevreden en blije klant.

   Doordat we een klein bedrijf zijn, hebben we zelfs nog meer mogelijkheden om flexibel te zijn op alle gebieden zoal bijvoorbeeld begeleiding, verzending en betaling. Neem ten slotte contact met ons op als je speciale vragen hebt.

    

  4. We zijn gepassioneerd over sport en lichaamsbeweging
   Sport en lichaamsbeweging hebben ons altijd al enorm geïnteresseerd. Daarom konden we niet anders dan een mogelijkheid te vinden om ons ermee bezig te houden. Daarom hebben we Apuls opgericht.

   Dat betekent dat je, als je bij Apuls winkelt, niet alleen een leuk product krijgt voor een goede prijs, maar ook een gepassioneerde service. Daarom proberen we onze bezoekers ook zo goed mogelijk te begeleiden met onze artikelen.

    

Alles waar we niets van afweten

Er zijn natuurlijk veel punten waar we niets van afweten. Bij Apuls zijn we echter geobsedeerd om onze klanten op alle punten te kunnen adviseren. Daarom werken we samen met een groot aantal gezondheids- en voedingsdeskundigen, fysiotherapeuten, bewegingsadviseurs en nog vele anderen, dus neem vooral contact met ons op als je een vraag hebt.

We willen je bedanken dat je bij Apuls bent komen kijken. Wij en ons geweldige team kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en enkele producten te leveren die van hoge kwaliteit zijn en met liefde gemaakt.