Betaling - Apuls.be

Je kan bij Apuls betalen met de volgende betaalmiddelen:

  • Betaalkaart
  • Klarna
  • Bankoverschrijving

 

Betaalkaart
Wanneer je met een betaalkaart wil betalen, dan gebeurt dit veilig via Bambora. Ze beveiligen de verbinding en maken je betaling 100% veilig. Er is geen maximumbedrag voor het bestellen met een betaalkaart. Tijdens je betaling worden er geen kosten i.v.m. de Dankort (Deense nationale betaalkaart) in rekening gebracht.

Het bedrag wordt pas van je rekening afgeschreven als het artikel vanuit ons magazijn is verzonden. Vanaf dan kan je verwachten dat het artikel 2-5 dagen later wordt bezorgd.

Al je gegevens worden verzonden met een SSL-verbinding, die al je gegevens beveiligt.

Je wordt gevraagd het kaartnummer, het persoonsgebonden nummer, de CVC-code en de geldigheidsduur van de kaart in te vullen. Wanneer je de betaling uitvoert, krijgen wij gewoon de toestemming om het bedrag later op te nemen wanneer de artikelen worden verzonden. Er wordt dus niets van je rekening afgeschreven voordat de artikelen zijn verzonden.

Onze partner in betaalkaarten is Bambora, dat voldoet aan alle vereisten voor de PCI DSS.

 

Bankoverschrijving

Als je per bankoverschrijving wil betalen, selecteer je dit gewoon bij het betalen. Je ontvangt dan onze bankgegevens waarnaar je het bedrag kunt overmaken. Zodra we het bedrag hebben ontvangen, sturen we het artikel naar je op. Vanaf dan kan je verwachten dat het artikel na 2-5 dagen wordt bezorgd.

 

Btw

De prijzen die bij al onze artikelen vermeld zijn, zijn inclusief btw.