Gaiam Metro Fitness Taske

24.000000309999997   32.99999967
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

Gaiam Metro Fitness Bag is een praktische kleine tas die veel kan bevatten en de mogelijkheid biedt om een yogamat te bevestigen.

Deze tas heeft de bijnaam Metro gekregen omdat hij erg populair is in grote steden, waar het praktisch is om een tas te hebben die plaats biedt aan de dagelijkse benodigdheden.

Met deze Gaiam Metro Fitness Bag kunt u licht inpakken en heeft u gemakkelijk toegang tot uw yogamateriaal. De Gaiam Metro Fitnesstas is gemaakt met binnenvakken, die u nog meer mogelijkheden geven.

De yogamat is niet inbegrepen bij deze Gaiam Metro Fitness Bag.

Afmetingen:17,78 L x 38,1 B x 30,48 H

Materialen: 100% Polyester

Onderhoud en onderhoud: machinewasbaar in koud water

Over Gaiam

Gaiam is opgericht als een lifestylebedrijf met de visie dat mensen zouden kiezen voor een levensstijl die gezond en levensverrijkend is voor henzelf, hun gezin en de planeet. Gaiam lifestyle is een stem voor individuele gezondheid en de toekomstige duurzaamheid van de hulpbronnen van de aarde. Gaiam wil klanten alternatieven bieden voor traditionele producten door natuurlijke of gezonde versies aan te bieden die vergelijkbaar zijn met de stijl, kwaliteit en prijs van conventionele producten. Het doel van Gaiam is om de vertrouwde bron en het verenigende merk te worden voor lifestyle deelnemers voor gezondheid en duurzaamheid. Zij begrijpen dat de kans om het leven van mensen te beïnvloeden met informatie en producten zowel een voorrecht als een verantwoordelijkheid is. Gaiam houdt rekening met alle aspecten van ons leven en de impact die we hebben op de planeet. Uit onderzoek blijkt dat dit concept alleen al in de Verenigde Staten ongeveer 50 miljoen mensen aanspreekt. Gaiam's strategie voor het leveren van de onderscheidende kwaliteit waar ze bekend om staan is om samen te werken met experts op het gebied van gezondheid/wellness, eco-living en persoonlijke ontwikkeling om eigen producten te ontwikkelen die met zinvolle oplossingen aan de behoeften van onze klanten voldoen. De naam GAIAM is een samenvoeging van de woorden Gaia (de naam van Moeder Aarde uit de Minoïsche beschaving van het oude Kreta), en ik herinner ons eraan dat we allemaal verbonden zijn met de aarde, de lucht en het water en dat we allemaal deel uitmaken van dit levende systeem dat ons allen in stand houdt.

  • Brand