FitWood Stokk Turnstok Hout

41.00000058   57.99999964
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

FitWood Stick Stretching Stick is een zeer eenvoudig, maar mooi, natuurlijk stuk gereedschap voor stretching, trainingsoefeningen en fitness in het dagelijks leven. Daarom kan de FitWood Stokk Stretching Stick worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, waarbij hij zowel als hulpmiddel kan fungeren als de moeilijkheidsgraad kan verhogen.

De FitWood Stick Stretching Stick is gemaakt van aangenaam zacht espen, waardoor het een genot is om vast te houden. De lengte van de FitWood Stokk Stretching Stick is 149 cm, zodat u uw armen ver kunt strekken en het meeste uit uw oefeningen kunt halen. De FitWood Stokk Stretching Stick weegt slechts 450 gram en is 28 mm in diameter, wat perfect past in de handen van de meeste volwassenen.

De goede kwaliteit en het natuurlijke, minimale ontwerp van FitWood Stick Stretchers vormen een mooie aanvulling op uw interieur. Daarom heeft de FitWood Stokk Stretch Stick geen extra ruimte nodig, omdat hij na gebruik niet in een kast hoeft te worden opgeborgen.

  • Brand