Fitnessartikelen

Bespaar nooit op fitnessapparatuur! We streven naar een zo groot en goed mogelijk aanbod van fitnessapparatuur. Het is belangrijk dat je fitnessapparatuur functioneel en van goede kwaliteit is zodat je met een goed gevoel met je trainingsapparatuur traint. Wij hebben fitnessapparatuur in alle prijsklassen en kwaliteitsniveaus.
Lees meer
Sorteer op:

Trainingsapparatuur voor thuis

Bij Apuls vindt u de beste selectie van Deense fitnessapparatuur in verschillende prijsklassen. Apuls heeft de grootste selectie van fitnessapparatuur in Denemarken voor thuistraining en daarnaast hebben we ook trainingsapparatuur voor gebruik in fitnesscentra. Onze selectie van apparatuur bestrijkt een breed scala, maar gemeenschappelijk voor alles is dat de kwaliteit is goedgekeurd. 

Als je wilt beginnen met trainen, ben je hier aan het juiste adres. Ons aanbod van trainingsapparatuur is breed en wij hebben apparatuur voor alle oefeningen die u maar wilt doen. Thuis fitnesstraining kan een geweldig idee zijn als u gezond wilt blijven - en thuis trainen maakt het gewoon gemakkelijk in te passen in het dagelijks leven.

De goedkoopste fitnessapparatuur in Denemarken

Onze prijzen kunnen zich meten met de goedkoopste op de markt, maar wij hanteren het principe dat wij geen slordige apparatuur verkopen. We handelen dus niet met de goedkoopste fitnessapparatuur. We gaan voor het goede geweten als we fitnessapparatuur verkopen.

Dit wil niet zeggen dat we niet ook de goedkoopste apparatuur hebben, want dat hebben we wel. Wij testen onze producten altijd en als wij een product vinden dat niet aan onze normen voldoet, verwijderen wij het uit onze collectie. Het is daarom altijd belangrijk dat u contact met ons opneemt als u een probleem ondervindt met een van de fitnesstoestellen. We willen dat onze fitnesstoestellen top zijn!

Hier op de site kunt u bijv. Ontdek onze grote selectie van hand gewichten, kettlebells, training elastieken, training ballen en nog veel meer! 

Professionele trainingsapparatuur

Naast fitnessapparatuur voor thuisgebruik hebben wij ook een grote keuze aan fitnessapparatuur voor professioneel gebruik. Fitnesscentra kopen dit vaak, maar er zijn ook veel particulieren die zichzelf trakteren op fitnessapparatuur in deze prijsklasse. Natuurlijk, het is duurder fitnessapparatuur, maar je krijgt ook de kwaliteit bijpassende.

Kwaliteit trainingsapparatuur is een sleutelwoord als we het hebben over professionele fitnessapparatuur. De hoeksteen van kwaliteitsfitnesstoestellen is dat ze tegen een stootje kunnen. Hij moet tegen een stootje kunnen en tegen een stootje kunnen. Gebruikers in een sportschool houden geen rekening met de apparatuur en daarom ligt de kwaliteit voor het oprapen. De kwaliteit is top.

Krachttraining apparatuur

Wanneer we het over trainingsapparatuur hebben, is dat vaak in de context van krachttraining. Krachttraining is een hoeksteen van fitness en iets wat we allemaal zouden moeten overwegen voor ons dagelijks leven. Krachttraining helpt om uw lichaam een gezonde houding te geven en zorgt voor de nodige gezondheid. Vooral als je goed traint met de juiste uitrusting.

Krachttraining kan vele dingen zijn en is beschikbaar voor alle niveaus. De meeste mensen denken aan zware gewichten als we het over krachttraining hebben. Maar dat is niet het geval. In feite is krachttraining een onderdeel van elk type training. Zelfs revalidatie is krachttraining, alleen met iets lichtere trainingsoefeningen. Krachttrainingsapparatuur is echter altijd onmisbaar.

Trainingstoestellen voor revalidatie

Wanneer we het hebben over trainingsapparatuur voor revalidatie, zijn het vaak de kleinere apparaten waar we naar moeten kijken. Er is veel trainingsmateriaal dat echt goed is voor revalidatie na een blessure. Als u problemen heeft met uw vingers, raden wij u aan oefenapparatuur te gebruiken die geschikt is voor dit soort training. De trainingsapparatuur moet geschikt zijn voor de behoefte.

Het eerste wat u moet doen in geval van letsel is een specialist op dit gebied of een fysiotherapeut raadplegen. Als u eenmaal gehoord heeft wat uw mogelijkheden voor revalidatie zijn en welke apparatuur u kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u helpen de juiste trainingsapparatuur te vinden.

Hoogwaardige en betaalbare trainingsapparatuur

Fitnesstoestellen voor op de boerderij zijn erg in de mode en wij proberen het dat extra niveau te geven. Door extra kwaliteit toe te voegen, voor dezelfde prijs. Dit helpt om u een geweldige ervaring te geven met uw fitnessapparatuur en we zorgen er altijd voor dat uw bestelling en uw vragen worden opgevolgd. Bij ons vindt u zeer goedkoop trainingsmateriaal, maar de kwaliteit is altijd goed.

Trainings- en fitnessapparatuur van alle bekende merken

We zorgen er altijd voor dat we trainingsmateriaal hebben van de bekende merken. Zo kunt u op de hoogte blijven van onze site en precies het trainingsmateriaal vinden dat u zoekt. Vaak hebt u in de sportschool toestellen gezien waarmee u met plezier hebt getraind. Wij zorgen ervoor dat u de bekende merken kunt kopen, zodat u de workout mee naar huis kunt nemen.

Fitness hulpmiddelen

Fitnessapparatuur is geen nieuw fenomeen. In de loop der tijd hebben veel fitnessapparaten weer hun hoogtijdagen gehad. De genres veranderen voortdurend en wij zien vaak dat de zeer oude fitnessapparatuur na een onderbreking van vele jaren opnieuw op de markt wordt gebracht. Dat zullen we altijd blijven zien, want in de goede oude tijd waren er veel goede oefenapparaten.

In het verleden stonden fitnessapparaten meer bekend als fitnesstoestellen, omdat het vaak iets was dat je in combinatie met iets anders gebruikte. Ringen om te dansen of zo. Tegenwoordig ligt de nadruk meer op de individuele trainingsapparatuur en krijgen we een aantal producten van hoge kwaliteit die u een zeer effectieve workout kunnen geven.

Gezond worden met fitnessapparatuur van Apuls

Als u een paar kilo wilt afvallen, hebben wij de apparatuur om u te helpen uw doel te bereiken. Bovendien zullen wij u altijd begeleiden, zodat u ten volle kunt profiteren van de mogelijkheden van de fitnesstoestellen. We zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk datum op de fitness producten schrijven en anders staan we klaar aan de telefoon, om te begeleiden.

Het is mogelijk om veel gewicht te verliezen met de juiste oefeningen en de juiste trainingsapparatuur. Als u een goede start wilt maken, raden wij u aan een opleidingsprogramma op te zetten. Het moet bestaan uit verschillende oefeningen, afhankelijk van wat je wilt trainen. Het is belangrijk om je hele lichaam rond te krijgen zodat je geen slechte houding krijgt.

Een eenvoudig trainingsprogramma kunnen we gemakkelijk samen met u maken en dan kunt u uw trainingsprogramma verder ontwikkelen. Er is veel inspiratie op het internet, maar je moet ook voorzichtig zijn met wat je vindt. Er zijn ook een heleboel slechte gidsen.

Wij raden u aan voor elk trainingsprogramma een plan van 6 of 12 weken te maken. Elke oefening moet worden geoefend en daarom is het belangrijk dat u met een licht gewicht begint en dan omhoog gaat als u de oefening hebt geoefend. De weken in een 6-wekenplan zouden er bijvoorbeeld als volgt uit kunnen zien:

-      Week 1: 5 verschillende trainingsoefeningen met 3 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 10 herhalingen.

-      Week 2: Dezelfde trainingsoefeningen met 3 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 10 herhalingen.

-      Week 3: Dezelfde trainingsoefeningen met 4 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 7 herhalingen.

-      Week 4: Dezelfde trainingsoefeningen met 4 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 7 herhalingen.

-      Week 5: Dezelfde trainingsoefeningen met 5 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 5 herhalingen.

-      Week 6: Dezelfde trainingsoefeningen met 5 sets voor elke oefening. Elke set kan bestaan uit 5 herhalingen.

Zoals u kunt zien, neemt het aantal herhalingen af en de sets toe. Dit betekent dat je ook het gewicht moet verhogen.

Vind meer inspiratie voor je workout op onze blog

Geniet thuis fit met fitnessapparatuur

Beschouw uw training niet als een kortetermijnproject, maar eerder als een verandering van levensstijl. Het is ook een van de redenen waarom u uw fitnessapparatuur in uw woonkamer zou moeten brengen. Train terwijl je TV kijkt of wacht tot de aardappelen gekookt zijn. Veel van onze apparatuur zal ook helpen om van schoonmaken een effectieve workout te maken.

Bekijk onze grote selectie van goedkope kwaliteit trainingsapparatuur en laat u inspireren.

Bij Apuls hebben we ook een grote selectie van opwindende trainingstoestellen voor meer inspiratie voor uw workout!  Zie b.v. onze vele roeimachines, loopbanden, hometrainers en nog veel meer op deze pagina