Training met Ab Wheel

AB wheel is de naam van een buikspieroefening (uitgevoerd met fitnessapparatuur) die u ook moet leren kennen als u uw buik wilt trainen. Om deze buikspieroefening uit te voeren, moet u investeren in de juiste fitnessapparatuur.

Gids training met Ab Wheel:

  1. Vouw uw mat indien nodig om uw knieën te beschermen 
  2. Zit op je knieën aan het eind van de mat
  3. Trek je heup onder je
  4. Grijp je Abs Wheel met bovenhandse greep
  5. Plaats het recht voor je knieën in het midden
  6. Run heen en weer terwijl je je concentreert op je buikspieren

Belangrijk bij het trainen met het Ab Wheel: Je ellebogen moeten geblokkeerd zijn, zodat je niet gaat liggen buigen en het gewicht in je armen en schouders hebt. Let op dat het je buikspieren zijn die je naar achteren moeten trekken. Vergeet niet de oefening te controleren om het gewenste resultaat te bereiken. 

feiten over Ab Wheel Training: Indien correct uitgevoerd, geeft deze oefening u maximale winst en de juiste spieractivatie. 

Goede raad voor training met de Ab Wheel: Deze oefening kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van hoeveel kracht je hebt. Als deze oefening te gemakkelijk is, probeer dan te staan of gebruik een verhoger.

Vind uw volgende Ab Wheel hier bij apuls

Bij Apuls vindt u altijd een groot en spannend aanbod aan Ab Wheel  van hoge kwaliteit. Ontdek vandaag nog onze verschillende modellen op deze site!