Dit wordt je nieuwe favoriete ontbijt!
Dit recept is super simpel en deze havermoutkoekjes zijn zo makkelijk te maken.
Je kunt gemakkelijk een grote partij havermoutkoekjes maken en ze tot een week in de koelkast bewaren. Om ze opnieuw op te warmen, zet je ze gewoon in de microgolfoven en verwarm je ze tot ze helemaal warm zijn.
Gebakken havermoutkoekjes
Dit recept maakt 1 havermout cake.
1 havermoutkoek bevat 326 kcal en 14 g eiwit.
Ingrediënten
Om te dienen:
Eerste stappen
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Meng de yoghurt, eieren, havermout en vanille-extract tot een geheel.
3. Voeg de bessen toe.
4. Giet in een kleine ovenvaste kom.
5. Bak ze 30 minuten tot ze goudbruin en bubbelig zijn.
6. Als je wilt, kun je het afmaken met een eetlepel yoghurt, een paar bessen en een beetje honing.
7. Pak een lepel en geniet!