FIBO 2017 Fitsword - nieuwe fitnesstrend

Elk jaar zijn er op de FIBO nieuwe fitnesstrends en ook op de FIBO van dit jaar in Keulen waren er veel goede ideeën voor de toekomst van fitness. 

Functionele training wordt steeds populairder en dit fitnessgenre breidt zich steeds verder uit. Beweging staat centraal en er wordt veel ontwikkeld waarbij het lichaam wordt uitgedaagd. Hier is het Fitswords, die zal proberen de fitness wereld binnen te dringen. 

Het is allemaal nog erg nieuw en er zal altijd het risico blijven bestaan dat het nooit tot de grote doorbraak komt. Bij de lancering van nieuwe fitnessapparatuur kan van alles misgaan. Wij zijn bijvoorbeeld zeer sceptisch over de komende adviesprijs. Volgens de fabrikant zullen ze tussen 1.900 en 2.300 DKK kosten voor een set Fitswords. Dat is een beetje aan de hoge kant, van wat we hebben gezien.

Maar we kijken er naar uit om de ontwikkeling van Fitsword te volgen.

Als u niet kunt wachten om te beginnen, kunt u ook kijken naar een set polsgewichten. Het is deels dezelfde gedachte achter deze vorm van lichaamsbeweging en je hebt veel van dezelfde opties. Kijk hier eens: https://apuls/traeningsudstyr/haandledsvaegte-ankelvaegte

Geniet ervan.

Bron: FIBO 2017, Keulen Duitsland