Gaiam Yoga Wheel Granite

39.99999971
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

Dit Gaiam Yoga Wheel helpt u hetextra uit uw buigingen en strekkingen te halen tijdens uw yogaoefeningen.

Gebruik het Gaiam Yoga Wheel om uw rug, borst en ruggengraat vrij te maken. Je kunt je meest uitdagende rugoefeningen en andere poses tot een hoogtepunt brengen met dit Yoga Wheel.

Dit Gaiam Yoga Wheel is handgemaakt van extra dik materiaal, en het is milieuvriendelijk en zonder enige vorm van schadelijke chemicaliën.

Het Yoga Wheel is gemaakt van recyclebaar materiaal en heeft een gesloten celstructuur waardoor het bestand is tegen bacteriën en geurtjes.

Afmeting: 30,5 cm diameter en 6 mm dik.

Gewicht: 4 kg.

Materialen:Dunne compacte plastic kern, PVC-materiaal


Over Gaiam

Gaiam is opgericht als een levensstijlbedrijf met de visie dat mensen moeten kiezen voor een levensstijl die gezond en levensverbeterend is voor henzelf, hun gezin en de planeet. Gaiam lifestyle is een stem voor individuele gezondheid en de toekomstige duurzaamheid van de hulpbronnen van de aarde. Gaiam wil klanten alternatieven bieden voor traditionele producten door natuurlijke of gezonde versies aan te bieden die vergelijkbaar zijn met de stijl, kwaliteit en prijs van conventionele producten. Het doel van Gaiam is om de vertrouwde bron en het verenigende merk te worden voor lifestyle deelnemers voor gezondheid en duurzaamheid. Zij begrijpen dat de kans om het leven van mensen te beïnvloeden met informatie en producten zowel een voorrecht als een verantwoordelijkheid is. Gaiam houdt rekening met alle aspecten van ons leven en de impact die we hebben op de planeet. Uit onderzoek blijkt dat dit concept alleen al in de Verenigde Staten ongeveer 50 miljoen mensen aanspreekt. Gaiam's strategie voor het leveren van de onderscheidende kwaliteit waar ze bekend om staan is om samen te werken met experts op het gebied van gezondheid/wellness, eco-living en persoonlijke ontwikkeling om eigen producten te ontwikkelen die met zinvolle oplossingen aan de behoeften van onze klanten voldoen. De naam GAIAM is een samenvoeging van de woorden Gaia (de naam van Moeder Aarde uit de Minoïsche beschaving van het oude Kreta), en ik herinner ons eraan dat we allemaal verbonden zijn met de aarde, de lucht en het water en dat we allemaal deel uitmaken van dit levende systeem dat ons allen in stand houdt.

  • Brand