Blackroll PRO Schuimrol Zwaar Grijs 30cm

39.000000050000004   47.99999941
Extern magazijn (levering 6-12 dagen)

Deze foamroller is de hardste Blackroll op de markt. 50% harder dan de Standaard Foamroller van Blackroll. Deze hardheid is perfect voor wie een zeer doeltreffende massage wenst. Je krijgt echt een goede druk als je oefeningen doet, dus je moet ook weten hoe je moet oefenen als je kiest voor deze Blackroll PRO Foam Roller. Als u voor het eerst een foamroller gebruikt, raden wij u aan een van de zachtere versies van Blackroll te kiezen. Wij hebben het volledige assortiment en als u twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle Blackroll-producten worden in Duitsland gemaakt en de kwaliteit straalt er vanaf. De productiekwaliteit is compleet en komt tot uiting wanneer u uw Blackroll Foam Roller in uw hand krijgt. De kwaliteit komt pas echt tot zijn recht wanneer u uw Blackroll Roller voor de eerste keer uitprobeert. Daarna wil je nooit meer trainen met iets anders dan Blackroll producten. Voor de nerds die extra belang hechten aan kwaliteit, is de Blackroll PRO Foam Roller geproduceerd met een kwaliteitsgarantie van DIN ISO 9001:2000.

De Blackroll PRO Foam Roller is niet alleen een topproduct, het is ook een milieuvriendelijk product dat wordt geproduceerd onder CO2 neutrale omstandigheden. De productie is zeer bezorgd over energiebesparende productie en dat alle producten in de apparatuur van dezelfde neutrale kwaliteit zijn. Dit maakt de Blackroll PRO Foam Roller ook tot een allergie-vriendelijk trainingsproduct. Iets wat we alleen zien bij trainingsapparatuur van deze kwaliteit.

De materialen zijn 100% recyclebaar en vrij van drijfgassen en chemicaliën. Zacht voor huid en lichaam.

Uw Blackroll PRO Foam Roller Hard Grijs 30cm is gemakkelijk schoon te maken en is waterbestendig. U kunt uw Blackroll Foam Roller dus gemakkelijk afwassen met een zachte doek of iets dergelijks.

Al met al, een product van wereldklasse. Er gaat niets boven de Blackroll PRO Foam Roller Grijs 30cm.

Als u 100 kg of meer weegt, moet u altijd kiezen voor de Blackroll PRO Foam Roller, omdat deze de beste keuze voor u zal zijn.

  • Brand
  • Diameter 15 cm
  • Afmetingen 30 x 15 cm
  • Dimensioner (emballage) 30 x 15 cm
  • Hardheid Heel hard
  • Lengte 30 cm
  • Type Foam Roller
  • Gewicht 184 g