Blackroll Massagebal 8cm Roze

10.00000023  
Extern magazijn (levering 6-12 dagen)

Deze massagebal van Blackroll is het perfecte hulpmiddel voor wie een diepere massage wenst. Met deze Blackroll Massage Bal kunt u de diepere spieren bereiken, en zo een dankbare massage bereiken. Een van de vele toepassingen van de Blackroll Massage Bal is het masseren onder de voeten. Hier sta je gewoon met één voet op de bal en rol je. Je kunt gemakkelijk van de punt naar de hiel rollen. Het kan ook een voordeel zijn om uw Blackroll Massage Ball op een tafel te gebruiken. Zo kunt u de onder- en bovenarmen masseren. Het is gemakkelijk om een diepe massage te bereiken, die een groot effect zal hebben op uw spieren.

De Blackroll Massage Bal meet 8cm in diameter en is het kleine model van Blackroll.

Alle Blackroll-producten worden in Duitsland gemaakt en de kwaliteit straalt er vanaf. De productiekwaliteit is compleet en komt tot uiting wanneer u uw Blackroll Massagebal in uw hand krijgt. De kwaliteit komt pas echt tot zijn recht wanneer u uw Blackroll Roller voor de eerste keer uitprobeert. Daarna zult u nooit meer met iets anders willen trainen dan met Blackroll-producten. Voor de nerds die extra belang hechten aan kwaliteit, wordt de Blackroll Massage Bal geproduceerd met een kwaliteitsgarantie van DIN ISO 9001:2000.

De Blackroll Massage Ball is niet alleen een topproduct, maar ook een milieuvriendelijk product dat wordt geproduceerd onder CO2-neutrale omstandigheden. De productie is zeer bezorgd over energiebesparende productie en dat alle producten in de apparatuur van dezelfde neutrale kwaliteit zijn. Dit maakt de Blackroll Massagebal ook tot een allergievriendelijk trainingsproduct. Iets wat we alleen zien bij trainingsapparatuur van deze kwaliteit.

De materialen zijn 100% recyclebaar en vrij van drijfgassen en chemicaliën. Zacht voor huid en lichaam.

  • Brand
  • Diameter 8cm
  • Kleur Pink