Beurer BF 700 Lichaamsanalyseweegschaal Weegschaal

38.000000390000004   109.00000045
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

Beurer BF 700 Lichaamsanalyseweegschaal Zwemweegschaal met Bluetooth

Met deze weegschaal van het Duitse Beurer bent u verzekerd van een product dat lang meegaat en bovendien een testwinnaar is.

Deze weegschaal voor lichaamsanalyse heeft automatische gebruikersherkenning en is gemaakt van stijlvol zwart glas. Het heeft 4 ingebouwde elektroden in geborsteld en roestvrij staal.

Bluetooth is geïntegreerd in de weegschaal, dus alle metingen kunnen eenvoudig worden overgebracht naar uw smartphone of ander apparaat met Bluetooth-functie.

Dit maakt het gemakkelijk en eenvoudig om uw lichaamsmaten bij te houden, zowel thuis als onderweg. Door uw vorderingen en gegevens bij te houden, hebt u ook een betere kans om onder andere gewichtsverlies of -toename te voltooien.

De weegschaal heeft een groot, aantrekkelijk LCD-display met verlichte cijfers, zodat de cijfers gemakkelijk en eenvoudig af te lezen zijn.

DeBF 700 kan weergeven in kg en lb, en heeft een capaciteit van 180 kg. Tot 8 verschillende gebruikers kunnen worden aangesloten met automatische herkenning.

3 x 1,5 V AAA batterijen zijn inbegrepen. Dit model wordt ook geleverd met een garantie van 5 jaar.

Beurer BF 700 heeft de volgende kenmerken:

lichaamsgewicht meting

- lichaamsvet

- lichaamsgroei

- spiermassa

-Botmassa

- BMI

- AMR (Active Metabolic Rate, actieve stofwisselingssnelheid, een schatting van het aantal calorieën dat het lichaam tijdens de activiteit verbruikt)

- BMR (Basal Metabolic Rate, een schatting van het aantal calorieën dat het lichaam in rust verbruikt)


Het is mogelijk om deze weegschaal te gebruiken met Beurers eigen gezondheidsapp Beurer Healt Manager App - uw eigen persoonlijke trainer en gids voor een gezondere levensstijl.

De Bluetooth-functie van de weegschaal werkt voor apparaten met Bluetooth 4.0 of hoger.

Controleer hier of uw smartphone werkt met de BF 700 Bluetooth-functie.  • Brand