Odin B800 Bluetooth Hometrainer

Odin B800 Bluetooth Hometrainer

659.000001   1009.0000030000001
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

Odin hometrainer met vele opties, geschikt voor een zeer grote doelgroep. Eerst en vooral is de Odin B800 hometrainer gebouwd op een stevige constructie. Dit helpt om de hometrainer stabiliteit te geven en maakt een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg mogelijk. Het maximale gebruikersgewicht komt iedereen ten goede, zelfs als u slechts 60 kg weegt - het hoge maximale gebruikersgewicht van 150 kg geeft u een stabiele hometrainer die een goed uitgangspunt vormt voor het bereiken van een effectieve workout.

Autonome hometrainer:Als u op zoek bent naar een hometrainer die gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen is, dan bent u bij dit product aan het juiste adres. De Odin B800 Hometrainer biedt u een hometrainer met een lage instap en gebruiksvriendelijke displayknoppen. De displaytoetsen zijn 3,5 x 2 cm groot en hebben grote afbeeldingen van de functie van de toets. Dit maakt de computer extra gebruiksvriendelijk, vergeleken met andere hometrainers op de markt.

Daarnaast is het belangrijk om een hometrainer met een lage instaphoogte (22 cm) te kiezen, omdat het moeilijk kan zijn om op een hometrainer met een hogere instaphoogte te stappen. Dit is ook een voordeel voor bijvoorbeeld revalidatie. Als u bijvoorbeeld een gewond been hebt dat moet revalideren, is het een groot voordeel dat u uw been niet hoeft te overbelasten wanneer u erop klimt. De Odin B800 hometrainer is tot in detail uitgedacht en biedt veel extra's voor het geld.

Bluetooth:Dit B800-model is uitgerust met Bluetooth, zodat u zowel uw tablet (ipad of android) als uw mobiele telefoon gemakkelijk kunt aansluiten op de fiets. Dit geeft u geweldige mogelijkheden voor trainingsprogramma's, statistieken en nog veel meer.

Vele instelmogelijkheden:Een unieke eigenschap van een goede hometrainer is dat u vele instelmogelijkheden heeft voor het zadel en het stuur. Niet alle hometrainers bieden de mogelijkheid om het stuur te verstellen, maar de Odin B800 hometrainer wel. Je hebt de mogelijkheid om rechtop te trainen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een goede voorwaartse trainingshouding aan te nemen, die erg lijkt op de trainingshoek die we zien vanaf een triatlonstuur. Dit is een geweldige kwaliteit van de ODIN B8 hometrainer, want je hebt de mogelijkheid om een leunende rugpositie te hebben en je hebt ook de mogelijkheid om een effici?nte trainingspositie te maken om een high performance workout uit te voeren.

Naast het stuur kunt u ook het zadel in alle mogelijke richtingen verstellen, zodat u deze hometrainer helemaal aan uw wensen kunt aanpassen. Met een zadelhoogte van maximaal 102 cm hebben zelfs lange mensen van 200 cm de mogelijkheid om een goede trainingspositie te bereiken. De zithoogte kan tot 82 cm worden verlaagd, waardoor ook kinderen met deze Odin B800 hometrainer kunnen trainen.

Individuele aanpassing van de zadelpositie: naast de zadelhoogte hebt u ook de mogelijkheid om het zadel naar voren en naar achteren te verstellen en de hoek van het zadel aan te passen. Al deze instelmogelijkheden dragen bij aan het raamwerk voor een echt goed product, dat zelfs de meer veeleisende gebruikers een goede ervaring geeft met de Odin B800 hometrainer.

Technische gegevens:De Odin B800 hometrainer is uitgerust met een grote en extra gebruiksvriendelijke computer. De volledige displaymodule meet 36 cm x 27 cm en heeft een krachtig LCD-scherm van 5,5'' (12,5 x 6 cm). De computer toont u de tijd, hartslag, snelheid, RPM (Rounds Per Minute), afstand, watt, calorie?n, evenals een overzicht van uw training in het midden van het display. Het is gemakkelijk om uw training te volgen met dit grote scherm en u heeft gemakkelijk toegang om uw training in te stellen via de grote knoppen.

U hebt de mogelijkheid om uw gewicht en lengte in te voeren voordat u gaat trainen om nauwkeurige gegevens voor uw workout te krijgen. De Odin B800 hometrainer geeft u veel gegevens om mee te werken en betere resultaten te behalen.

Er zit een USB-aansluiting bovenop de computer die u kunt gebruiken om uw telefoon of tablet op te laden terwijl u aan het trainen bent. Zo kunt u tijdens het sporten naar een film of iets dergelijks kijken. Dit zorgt voor een verhoogde trainingsmotivatie voor velen en is een geweldige optie om op uw hometrainer te hebben, zelfs als u het niet ziet als een behoefte die u op dit moment heeft.

De Odin B800 hometrainer is ontworpen met een kraanarm van 19 cm, wat een ideale opstap biedt voor een hometrainer van dit formaat. Bovendien wordt de Odin B800 hometrainer aangedreven door een riemaandrijving, die we ook kennen van spinningfietsen. Dit is een teken van kwaliteit en duurzaamheid voor uw fitnessapparaat.

Extra comfortabele hometrainer:De Odin B800 hometrainer heeft een groot zacht zadel, dat u het grootste comfort biedt tijdens uw training. Wanneer u op een hometrainer traint, is het belangrijk dat comfort een prioriteit is. Bij deze hometrainer krijgt u een zadel van 25 x 28 cm, dat bovendien is voorzien van een extra dik zitkussen met een schuimkussentje van 2 cm. Perfect evenwicht tussen hardheid en zachtheid, wat u veel comfort geeft en hoge prestaties mogelijk maakt tijdens uw training. Aan de details is gedacht.

Naast een comfortabel zadel is het ook belangrijk om naar de trapschoen te kijken. Hier is het belangrijk om een sterke band over de voet te hebben en een trapschoen met een groot loopvlak - beide krijgt u bij de Odin B800 hometrainer. U krijgt een pedaalschoen met een trapas die vele verstelmogelijkheden heeft, zodat u hem aan uw voet kunt aanpassen, of u nu met of zonder schoenen traint, of u grote of kleine voeten hebt. Bovendien neemt de pedaalschoen automatisch de rechtopstaande positie aan. Dit betekent dat u geen onnodige tijd en ergernis hoeft te besteden om uw voeten in deze pedaalschoen te krijgen.

Praktische informatie over de Odin? B800 Hometrainer:

U kunt deze hometrainer gemakkelijk door het huis verplaatsen, want hij is voorzien van stevige transportwielen. Hierdoor kunt u de Odin B800 hometrainer gemakkelijk verplaatsen naar de tv of een andere gewenste plek waar u kunt trainen. Veel mensen geven de voorkeur aan dit type transportwiel, omdat het u in staat stelt de hometrainer op te bergen wanneer u er niet op aan het trainen bent. Daarom is het een goed idee om voorrang te geven aan goede transportwielen.

Als u uw Odin B800 hometrainer ontvangt, zit deze in een kartonnen doos met de afmetingen 103 x 32,5 x 63,5 cm en een gewicht van 39,5 kg. In deze doos vindt u ook gereedschap om uw nieuwe hometrainer in elkaar te zetten.

In algemene staat meet de Odin B800 hometrainer 107 x 57 x 150 cm en weegt 34,7 kg.

Engelse handleiding:Odin? B800 hometrainer wordt geleverd met Deense en Engelse handleiding.

Gegevens:

Tablet of telefoon houder

Verstelling zadelhoogte: 82cm tot 102cm

Het verstellen van het stuur

Vervoerwielen

Verstelbare trapschoenen met groot loopvlak van 16cm x 12cm - Zelfinstellende pedalen: de pedalen draaien automatisch naar rechts en zijn klaar voor gebruik.

Verstelling van zadel - 8cm heen en weer

Afmetingen displaymodule: 36 x 27 - Met 5,5'' (12,5 x 6cm) LCD-scherm: toont Tijd, Hartslag, Snelheid, RPM (Ronden Per Minuut), Afstand, Watt, Calorie?n, evenals een overzicht van uw training.

Gebruiksvriendelijke knoppen van 3,5 x 2cm

Verstelbare afstand tussen zadel en stuur: 40cm tot 48cm

Ingebouwde USB lader voor telefoon en tablets

Klimhoogte 22cm (Geschikt voor slechte loopomstandigheden)

Groot 25cm x 28cm zadel met 2cm schuimvulling voor extra comfort

19cm krankarm

Aandrijving: rem

 • Brand
 • Bluetooth (Verbinding Van Tablet & Smartphone) Ja
 • Remsysteem Elektromagnetische rem
 • Computer data 5.5'' LCD screen: Shows Time, Heart rate, Speed, RPM (Rounds Per Minute), Distance, Watt, Calories, and an overview of your training.
 • Afmetingen 107 x 57 x 150 cm
 • Dimensioner (emballage) 103 x 32,5 x 63,5 cm - 39,5 kg
 • Instaphoogte Extra laag
 • Verstelling Van Weerstand Elektronisch
 • Maximaal Gebruikersgewicht 150 kg
 • Weerstandsniveaus 1 - 16
 • Hartslagmeter Handsensor
 • Vliegwiel 10 kg
 • Transportwielen Ja
 • Trainingsprogramma's 15 Stuks
 • Gewicht 34,7 kg
 • Vermogensfunctie Ja
 • Vermogensprestatie 10 - 350 watts